Etalage

Een smederij leent zich niet direct voor een webshop, maar toch zijn er kleinere gebruiksvoorwerpen die heel geschikt zijn voor verkoop aan mensen die op zoek zijn naar iets unieks. Denk daarbij aan kandelaars, boekensteunen, flessenopeners, sleutelhangers of tuinornamenten. Dingen die je nu eens niet overal kunt kopen en die alle potentie hebben om verzamelobjecten te worden. Omdat ze handgemaakt zijn. Door een vakman.

We hebben een aantal van deze voorwerpen voor u in de etalage gezet. We beginnen met houders voor waxinelichtjes. Serene vlammen in het donker, maar rustend op een stoere en robuuste basis. Kandelaars en smeden horen al eeuwen bij elkaar, en nu zijn er ook eigentijdse invullingen. Kijk maar:

Waxinelicht-houders

'Lange Lijzen'

Komen de kandelaars vooral ’s winters tot z’n recht, onderstaande ‘Lange Lijzen’ zijn heel geschikt voor in de tuin. Tegen een wat kale muur, maar ook tussen de planten zijn ze decoratief en verrassend. De stalen pinnen prikt je gewoon in de grond en de slanke abstracte vorm geeft rust. Ter inspiratie de volgende voorbeelden:

Als je hier wat moois tussen ziet – voor jezelf of als cadeautje – neem dan contact op via het formulier op deze site of mail even. Alle items zijn handgemaakt!